Een kajak reserveren, snel en eenvoudig

Zin in een ontspannen uitstap om de Kempen op een originele manier te leren kennen? Had u er dan al aan gedacht om een kajak te reserveren bij Kempen Kayaks? Wij verzorgen tochten van Retie tot Kasterlee, van de Ark van Noë tot Bobbejaanland en van Herentals tot Grobbendonk.

Reserveer uw kajaktocht

Het hele jaar door staat Kempen Kayaks voor u ter beschikking. De Kleine Nete is immers op ieder moment van het jaar de moeite om te bevaren! Ondanks dat wij over een heel hoog aantal kajaks beschikken en dus speciale groepstarieven kunnen aanbieden, raden wij u steeds aan om te reserveren via onderstaand reservatieformulier.

Om op een weekdag te varen, vragen we om steeds drie dagen op voorhand te reserveren. In de weekends en zomermaanden is dit mogelijk tot de dag op voorhand.

Contacteer ons

Wij sturen u steeds een bevestiging, al worden de reservaties pas laat in de avond behandeld. Panikeer dus niet te snel! Hou er ook rekening mee dat wij in drukke periodes telefonisch moeilijk te bereiken zijn tussen 9 uur en 15 uur.

Neem ook steeds deze website goed door voor de praktische info over kajakken op de Kleine Nete. Zo hoeft u geen onnodige vragen te stellen. Vindt u het antwoord niet of hebt u specifieke vragen, neem dan even contact op met Kempen Kayaks.

Reservatieformilier
Ik wens bijkomende activiteiten te reserveren
Promotiecode
Extra info
Gelieve akkoord te gaan met de algemene voorwaarden zodat u het formulier kan verzenden

Kempen Kayaks - Watermolen - 2470 Retie - België - Gsm: +32 (0)477 88 86 48 info@kempenkayaks.be BTW BE0731 471 060