Zonder zorgen kajakken op de Kleine Nete

Kajakken op de Kleine Nete met Kempen Kayaks is een onvergetelijke ervaring! Wij kunnen zowel grote als kleine groepen aan, dit is dus de ideale activiteit voor zowel vrienden, familie als collega’s. We geven u graag nog wat praktische informatie mee om van dit avontuur te water een onvergetelijke dag te maken!

Zeker mee te brengen

Om de Kempen op een originele manier te verkennen, raden wij u aan enkele belangrijke producten mee te brengen die uw dag sowieso aangenamer zullen maken. Vertoeven op het water kan verraderlijk zijn, ook als het bewolkt is. Voorzie daarom steeds voldoende zonnebrandollie met een factor aangepast aan uw huidtype.

Neem daarnaast ook een spray tegen insecten mee, we trekken immers recht door hun natuurlijke habitat. Tot slot is ook klein wisselgeld voor een toiletbezoek geen overbodige luxe, indien u niets wilt gebruiken in de plaatselijke horeca. Behandel de uitbaters steeds met respect, zij krijgen immers heel wat kajakkers over de vloer en de waterprijzen gaan immers steeds de hoogte in.

Contacteer ons

Als u met het bovenstaande rekening houdt, kan niets nog in de weg staan van een onvergetelijke dag kajakken op de Kleine Nete. Hebt u toch nog vragen voor Kempen Kayaks of wil u meer weten over de tarieven van de kajaks? Neem dan even contact met ons op.

Kempen Kayaks - Watermolen - 2470 Retie - België - Gsm: +32 (0)477 88 86 48 info@kempenkayaks.be BTW BE0731 471 060